D'ABRIL A JUNY DE 2013 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

7 de febrer de 2013 – Visita al Museu Arqueològic de Banyoles: proposta i acceptació del I Cicle de Conferències
Els arqueòlegs Alfons Díaz i Albert Aulines s'han desplaçat fins al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles per entrevistar-se amb Lluís Figueras i Josep Tarrús, director i conservador dels Museu Darder i Arqueològic Comarcal de Banyoles, respectivament.
Durant aquesta entrevista han exposat formalment als Museus de Banyoles la proposta de realitzar el I Cicle de Conferències d'Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines.

7 de febrer de 2013 - Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles.
D'esquerra a dreta: Albert Aulines, Alfons Díaz, Lluís Figueras i Josep Tarrús
Aquesta entrevista d'avui és el primer pas en ferm per materialitzar un cicle de conferències ideat a finals de setembre de 2013, ja que la resposta per part dels dos representants dels Museus de Banyoles ha estat molt positiva: han rebut amb entusiasme la nostra proposta de celebrar el I Cicle a Banyoles i, per a tal fi, ens han comunicat que posen a la nostra disposició la sala d’actes públics del Museu Darder com a seu on poder desenvolupar amb normalitat i comoditat totes i cadascuna de les nostres conferències.
Acabada l'entrevista, s'ha informat del seu desenvolupament a la resta dels participants al I Cicle de Conferències i, al mateix temps, s'ha posat en circulació la Primera Circular referent exclusivament a l'organització d'aquestes conferències.