D'ABRIL A JUNY DE 2013 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

27 de març de 2013 – Últims preparatius del I Cicle de Conferències: reunió dels conferenciants al Museu Arqueològic de Banyoles


A 2/4 de 7 de la tarda ha tingut lloc al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles una reunió que tenia per objectiu vertebrar els últims detalls de l'imminent I Cicle de Conferències d'Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines.
Hi han assistit bona part dels conferenciants (Natàlia Colomeda, Andrea Ferrer, Joaquim Grau, Xavier Aguelo, Albert Aulines i Alfons Díaz) i el director i conservador dels dos Museus de Banyoles (Lluís Figueres i Josep Tarrús, del Darder i l'Arqueològic Comarcal, respectivament).27 de març de 2013 - Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles.
D'esquerra a dreta: Andrea Ferrer, Natàlia Colomeda, Alfons Díaz, Lluís Figueras, Josep Tarrús, Albert Aulines, Joaquim Grau i Xavier AgueloDurant aquesta reunió s'han tractat els següents temes:

- S'ha presentat el programa definitiu del cicle de conferències per a la seva impressió en forma de díptic (el dimecres 3 d'abril ja estarà disponible i es podran fer circular).

 - S'ha informat que la roda de premsa prevista pel 2 d'abril a l'Ajuntament de Banyoles no es podrà celebrar per motius protocolaris. En lloc d'això, es redactarà una nota de premsa que es farà arribar a diversos mitjans de comunicació.

- Aquesta campanya de difusió no podrà començar abans que s'hagi publicat aquesta nota de premsa als diaris.

- El Blog del I Cicle de Conferències: s'està creant un espai web específic per informar de tot allò referent a aquestes conferències: currículums dels conferenciants, resums de les exposicions. Aquest Blog serà d'accés públic a partir del dimarts 2 d'abril.