D'ABRIL A JUNY DE 2013 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

5 d'abril de 2013 - Inici del I Cicle de Conferències amb la conferència inaugural a càrrec de David Riba

Inauguració. Avui a 3/4 de 8 del vespre, Lluís Figueras (director del Museu Darder) i Alfons Díaz i Albert Aulines (prehistoriadors) han presidit l'acte que ha inaugurat oficialment el I Cicle de Conferències, la primera de les quals s'ha portat a terme tot seguit, a les 8, per part de l’antropòleg David Riba.
 
Inauguració del I Cicle de Conferències - 5 d'abril de 2013.
D'esquerra a dreta: Lluís Figueras, Alfons Díaz, David Riba i Albert Aulines
Éxit de public. Prop de 40 persones han assitit a aquesta inauguració. 
Ho podem considerar tot un esdeveniment si tenim en compte tres factors: un de presumible (al nostre país, aquest tipus d'actes no solen comptar amb molta assistènica) i dos d'imprevisibles: la intensa pluja que avui ha caigut sobre la ciutat de Banyoles i la inoportuna avaria mecànica de la portada d'entrada al Museu, la qual ha obstaculitzat durant uns instants l'accés dels assitents a la sala d'actes on tenia lloc la conferència.

David Riba ha desenvolupat la seva conferència davant unes 40 persones.
Museu Darder de Banyoles – 5 d'abril de 2013
La conferència de David Riba. De forma directa i entenedora, aquest antropòleg ha exposat durant prop d'una hora la seva visió dels mecanismes cognitius d'aprenentatge social en ximpanzés. 

Aquesta conferència es pot visualitzar íntegrament online clicant AQUÍ, enllaç accessible també clicant la següent imatge: