D'ABRIL A JUNY DE 2013 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

16 d'abril de 2013 – Entrevista d'Àngel Serrat a Alfons Diaz i Albert Aulines emesa per Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa (101.4 FM)


Avui a les 7 del vespre a l’Estudi 1 de Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de La Garrotxa ha tingut lloc una entrevista als coordinadors del I Cicle de Conferències, l'Alfons Díaz i l'Albert Aulines, conduïda per Àngel Serrat i Josep Cuéllar, sots-director i cap de programes de Ràdio 90, respectivament, i als quals des d'aquí agraïm el seu interès per informar-se i difondre aquesta temàtica a través de la ràdio.
Aquesta entrevista s'emetrà al programa Especials (AQUÍ) el dissabte 20 d'abril a les deu del matí i el diumenge 21 a les 12 del migdia.
16 d'abril de 2013 Estudi 1 de Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.
D'esquerra a dreta: Àngel Serrat, Josep Cuéllar, Albert Aulines i Alfons Diaz
A continuació reproduïm l'entrada que apareix a la web de Ràdio 90 referent tant a l'entrevista pròpiament com al I Cicle de Conferències: 
Atents a l’actualitat cultural de les nostres comarques, Ràdio 90 us ofereix aquest cap de setmana un especial del programa divulgatiu d’arqueologia Pedra a Pedra, que durant diverses temporades va ser present a la nostra graella.
En concret, us volem presentar el 1er Cicle de conferències d’actualitat arqueològica a les comarques gironines, iniciativa que arriba de la mà d’Alfons Díaz i Albert Aulines (precisament co-autor del programa Pedra a Pedra).
Aquest primer cicle consta d’un programa d’onze conferències iniciades el passat 5 d’abril i que acaben el 14 de juny, tots els divendres a les 19’30 al museu Darder de Banyoles. L’Alfons i l’Albert, presents als estudis de Ràdio 90 (a la imatge), ens explicaran tots els detalls d’aquesta important activitat cultural.
Aquest especial sobre el cicle de conferències, realitzat i presentat per l’Àngel Serrat, el podreu escoltar el proper dissabte, dia 20 d’abril, a les 10 hores, i el diumenge, dia 21, a les 12 hores. A partir de dilluns estarà disponible al podcast de la ràdio en aquesta mateixa web.
I qui vulgui ampliar la informació del tema, pot fer-ho a través dels següents enllaços:
www.actualitatarqueologicagirona.blogspot.com.es i www.museusdebanyoles.cat
16 d'abril de 2013 Estudi 1 de Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.
A l'esquerra, l'Albert Aulines i, a la dreta, l'Alfons Díaz