D'ABRIL A JUNY DE 2013 MUSEU DARDER (BANYOLES) ELS DIVENDRES A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

23 de juny de 2013 – El Dominical del Diari de Girona publica “Banyoles, bressol de la prehistòria catalana”, un reportatge de l’Albert Aulines, l'Alfons Díaz i en Joan Abad

A les pàgines 2 i 3 del Dominical del Diari de Girona d'avui s'hi publica el reportatge "Banyoles, bressol de la prehistòria catalana".
Aquest article és un balanç del I Cicle de Conferències d'Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines que al llarg de dos mesos (d'abril a juny) s'ha celebrat al Museu Darder de Banyoles i que va finalitzar la setmana passada, el divendres 14 de juny.
L'han escrit l'Albert Aulines, l'Alfons Díaz i en Joan Abad, prehistoriadors i coordinadors d'aquest I Cicle de Conferències i membres del centre d'estudis Associació Arqueològica de Girona.

"Banyoles, bressol de la prehistòria catalana", article publicat avui 23 de juny de 2013 al Dominical del Diari de Girona.
L'article el firmen l'Albert Aulines, l'Alfons Díaz i en Joan Abad, prehistoriadors i coordinadors d'aquest I Cicle de Conferències i membres del centre d'estudis Associació Arqueològica de Girona